Топ популярних і класичних піц у світі

Топ популярних і класичних піц у світі
Топ популярних і класичних піц у світі

Однією з найпопулярніших страв у світі вважається піца. Велика різноманітність рецептів дає змогу приготувати унікальну страву. Піца підійде для вечірок, посиденьок у колі сім’ї, свят. Якщо ви хочете дізнатися, яка найпопулярніша піца у світі, вам допоможе цей огляд. Хочемо відзначити, що всі види піц є в меню у львівській піцерії “MA Pizza”, в меню ви знайдете низку інших апетитних варіантів піц спробувавши які ви ніколи не забудете! Спробуйте самі! Ви можете найкращу піцу у Львові замовити тут!

Кожна країна має свій рецепт найпопулярнішої піци. Різноманітність начинок важко порахувати. Таку страву можна приготувати з будь-якими видами м’яса, овочами, екзотичними морепродуктами. Буває навіть варіант для ласунів. У страву додають фрукти, вершки, шоколад. Любителі екзотики можуть замовити або приготувати піцу з устрицями та ікрою. Різноманітні начинки здатні здивувати кожного. То яка ж найпопулярніша піца в топі посідає перше місце?

Кальцоне

У складі закритої піци є моцарела з помідорами. Деякі кухарі вважають за краще використовувати в’ялені томати. У неї додаються салямі, пепероні, будь-який вид грибів. Важливими компонентами вважаються базилік і орегано. Весь вміст перебуває в дріжджовій оболонці. Під час приготування виріб змащується оливковою олією.

Морська

П’яте місце в рейтингу найпопулярніших піц у світі посідає “Морська”. Це найвишуканіша страва, яку готують зі свіжих морських продуктів. Ідеальний варіант для любителів вишуканої кухні. Поєднання кальмарів, креветок, мідій і восьминогів із вершковим соусом – це найніжніше, що може бути. А якщо це все приправити сиром моцарелла і зеленню, смак виходить божественним.

Чотири сири

Традиційний варіант страви представлений двома видами. Можна використовувати основу, змащену томатним соусом, або оливкову олію. Традиційна формула приготування передбачає використання 4 видів сиру. У готовій страві можна зустріти твердий, ароматний сир, із пліснявою та м’який.

Діабло

Любителі пікантної та гострої їжі з м’ясною начинкою давно оцінили піцу Diablo. Тим, хто полюбляє м’ясне асорті з одночасним поєднанням свіжого або маринованого перчику халапеньо, сподобається гострий смак. Основа тіста – сухі дріжджі та оливкова олія. Спочатку додається гострий соус, далі кладеться сир. Поверх викладаються салямі, гриби та перець.

Маргарита

У топі перше місце отримує “Маргарита”. Приготування зовсім нескладне. Для неї вам знадобляться томати, сир моцарела і базилік. За невеликої кількості компонентів смакові якості унікальні та збалансовані. Любителі класичних варіантів із беконом, ковбасою або м’ясом можуть не оцінити страву. Але це доти, доки вони не спробують справжню італійську “Маргариту”. Італія поклала початок справжній історії. Королівська страва має класичну та витриману рецептуру.

Тепер ви знаєте, які найпопулярніші піци щодня замовляють не тільки у світі, а й в Україні. Рецептура приготування і начинка різноманітні. Приготувати страву можна з будь-яких інгредієнтів, і для кожного виду знайдеться свій шанувальник. Вибирайте в топі найпопулярніших піц свою улюблену страву.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *