Мілітарі – комфорт, який люблять туристі, військові, споживачі вільного стилю

Мілітарі – комфорт, який люблять туристі, військові, споживачі вільного стилю
Мілітарі – комфорт, який люблять туристі, військові, споживачі вільного стилю

Компанія продажу тактичного спорядження «Мілітарист» пропонує до реалізації багато продукції корисної для різного вікового контингенту. Компанія пропонує товари для туризму, полювання, риболовлі, військової атрибутики, тактичного спорядження. Це подобається тим споживачам, хто не визнає одяг та взуття, окрім мілітарів. Це – комфорт, який люблять багато туристів, військових, споживачів вільного стилю.

Виробництво

Каталог https://militarist.ua/ua/catalog/shoes/shoess/botinki-zimnie/ пропонує до ознайомлення асортимент зимового спрямування. Черевики – Tac з посиленою підошвою, вираженим протектором, який взимку спрощує ходіння по глибокому снігу, що ковзає льоду. Верх черевиків – шкіра. З’єднання верху взуття з низом оформлено рантовим прошивним методом, що робить взуття особливо міцним, довговічним. Це найміцніший шов. Черевики оформлені спеціальною атрибутикою для закріплення шнурівки.

Як утеплений матеріал використовується Trinsulate. Це – волокно, легке за вагою, ніжною текстурою, що зберігає тепло, стійке до стискання. Утеплювач легкий для використання, не створює зайвого обсягу. Технологія волокна Тінсулейт була розроблена у шістдесяті роки та використана у виробництві одягу та взуття.

ТМ «Мілітарист» – це мережа магазинів, що пропонує широкий асортимент військового тактичного спорядження та одягу від найвідоміших брендів. Представляється шкала:

  • street wear;
  • outdoor;
  • casual.

Продукція вибирається замовниками, які ведуть активний, екстремальний спосіб життя.

У виробництві продукції використовується матеріал високої якості, що відповідає вимогам державних стандартів. Інноваційний продуманий дизайн. Проведення багаторазових тестів та досліджень фахівцями АТО дає можливість зробити якісний та функціональний продукт за оптимальною ціною. «Мілітарист» пропонує політику вигідних та демократичних цін. Доступна зручна дисконтна програма.

Контакти

Каталог магазину регулярно оновлюється в міру надходження нової продукції, проведення різноманітних акцій, впровадження спеціальних пропозицій для замовників.

На порталі магазину розміщено контактні дані, за допомогою яких замовник зв’язується з менеджером магазину. У полі шаблону надсилається звернення із зазначенням персональних даних. Це визначає отримання відповіді оперативно, вибір необхідного товару зимового направления.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *