Магнітна буря в травні боляче вдарить по деяких знаках зодіаку: кому не пощастить

Чотириденна магнітна буря, яка триватиме до 26 травня, стане непростим випробуванням для деяких знаків Зодіаку. Крім того, що вона принесе багатьом людям мігрені і поганий настрій, деякі зіткнуться з великими проблемами. Яким знакам Зодіаку варто готуватися до неприємностей – читайте нижче.

Близнюки

Для Близнюків ця магнітна буря, яка стане найсильнішою за весь травень, здасться справжніми тортурами. У ці дні ви можете багато злитися і зриватися на людях. Це призведе лише до того, що навіть найближчі друзі можуть почати до вас дуже погано ставитися.

Постарайтеся оволодіти своїми емоціями. Не варто сперечатися через дрібниці і намагатися довести свою перевагу криком. У цей період багато людей будуть в поганому настрої, а тому ви повинні розуміти, що будь-які провокації приведуть до грандіозного скандалу.

Діва

Дівам в період магнітної бурі варто приділити максимальну увагу своєму здоров’ю. Можливо, вам варто взяти лікарняний і “відлежатися” вдома, так ви зможете убезпечити себе від багатьох проблем. Особливу обережність варто проявити в середу, адже пік сонячної активності випаде саме на 24 число.

У цей день ви можете відчути сильну слабкість. Не ігноруйте сигнали свого організму. Вам обов’язково потрібно відпочити, а якщо “тривожних дзвіночків” занадто багато, запишіться на прийом до лікаря.

Водолій

Магнітна буря може відібрати у Водоліїв останню віру в диво. Найближчі кілька днів боляче вдарять по представниках цього знака Зодіаку, їм доведеться змиритися з втратами і проблемами. Можливо, в цей період ви навіть втратите гроші.

Водоліям варто відмовитися від важливих рішень. Постарайтеся не давати обіцянок і не домовлятися з кимось про серйозні питання. Вам краще взяти паузу і трохи відпочити, так біда пройде повз і не принесе засмучення.

Топ-новини зараз:

• Не для подальшого наступу: у Пентагоні розповіли, для яких цілей Україні знадобляться F-16
• Доплати до пенсії: хто в Україні має право отримувати більше грошей
• У давній Біблії з Ватикану знайшли ще один розділ: рукопис приховував інший текст
• Подати заяву про заміну посвідчення водія тепер можна і в "Дії": як це зробити

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *