Екологічність: ізоляційні стакани замість одноразових

Екологічність: ізоляційні стакани замість одноразових

Сьогодні є вагомі причини використовувати термокружку. Придбати ізоляційний стакан також має сенс з екологічних міркувань: паперові стакани утворюють тонни відходів, яких можна було б уникнути, використовуючи ізоляційний стакан. Крім того, термін служби паперових стаканчиків становить лише 15 хвилин, тоді як термін служби термокружок може досягати років. Кожна людина може замовити собі термочашки з логотипом.

Хоча паперові стаканчики можуть переливатися, термокружки запобігають розливанню рідини. Це також виключає ризик опіків, особливо від гарячих напоїв. Кава або чай можуть довго зберігати температуру. У цій моделі гарячий напій зберігає початкову температуру від 6 до 24 годин. Кава у вакуумній кухлі теж не має смаку, як картон у вакуумній кухлі. Оскільки кисень не надходить і температурні коливання практично відсутні, аромат краще зберігається у вакуумній чашці.

Співвідношення ціни та якості: навіть якщо деякі моделі здаються дорожчими, ця термокружка пропонує гарне співвідношення ціни та якості. Багато кафе нададуть вам знижку, якщо ви принесете свою кухоль. Таким чином ваші витрати швидко окупляться. Надмірне вживання кави з паперових стаканчиків впливає не тільки на смак, а й на здоров’я. Оскільки всередині вони мають пластиковий шар, який може виділяти в напій шкідливі та повільно розкладаються речовини. Паперові стаканчики шкідливі для здоров’я, особливо для любителів кави з молоком або латте макіато, оскільки забруднюючі речовини з пластикового покриття особливо швидко розчиняються під дією тепла та жиру.

Термокружки — це екологічно чисте рішення для щоденного споживання смайного ароматного чаю чи кави з собою. З ним можна не тільки ізолювати гарячі напої, але й охолоджувати смузі та напої з льодом. Якісні ізоляційні кухлі відрізняються високими ізоляційними властивостями і щільною кришкою.

Незалежно від того, яку чашку ви зрештою виберете, з багаторазовою чашкою для кави ви зробили внесок у те, щоб зробити планету більш стійкою. З вакуумними чашками ви допомагаєте зменшити проблему відходів і заощадити гроші в довгостроковій перспективі! До речі: на початку травня 2021 року Бундестаг прийняв нове багаторазове зобов’язання для сфери громадського харчування з 2023 року. Крок у правильному напрямку, хоча, на нашу думку, недостатній.

deksgroup.com допоможе вам знайти термочашку з логотипом.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *