Влада оголосила громадянам тарифний геноцид, – Аліна Логозяк

Тарифний геноцид – це визначення характеризує політику, яку чинна влада здійснює в сфері житлово-комунального господарства, – вважає експертка з питань ЖКГ Аліна Логозяк. «Важко зрозуміти логіку уряду, який з 1 серпня вчергове необґрунтовано збільшує тарифи на електроенергію для населення, які наразі також є завищеними, – підкреслила вона.

На думку експертки, такі тарифи боляче вдарять по найнезахищенішим верствам населення – малозабезпеченим громадянам та пенсіонерам, які за нинішніх умов ледве виживають. «Що робити пенсіонерам, які отримують 3-4 тисячі гривен, які за середню однокімнатну квартиру змушені будуть сплачувати близько 5 тисяч гривень. Особливо в умовах, коли влада затримує і взагалі планує скасувати субсидії, які були єдиним засобом виживання для таких громадян. Навіть середня зарплата, яка коливається в межах 11-12 тисяч гривень не дає змоги сплачувати такі завищені тарифи», – підкреслила Логозяк.

Експертка також зазначила, що провладна більшість за останній час не зробила жодного кроку, щоб впорядкувати, зробити обґрунтованою та економічну доцільною тарифну політику, не запропонувавши жодного законопроекту в цьому напрямку. Натомість, бачимо постійні намагання збільшити тарифи, за якими стоять суто корупційні інтереси окремих олігархічних груп.

«Я звісно, не закликаю до чергових майданів. Втім, вважаю, що громадяни вже на межі виживання, коли не можна терпіти тарифний геноцид, а потрібно вголос висловити свою позицію, засудивши таку деструктивну політику з боку зевлади»,- підсумувала вона.

Популярное сейчас:
• Фитнес-тренер подсказала, какие упражнения сделают интим ярче
• Три знака Зодиака тянут за собой "кармический хвост": предупреждение астрологов
• Девять верных признаков, что мужчина готов к браку
• Синоптик дал подробный прогноз погоды на зиму 2021

Напомним, Гордон рассказал, что будет делать те, кто получил паспорта РФ в Крыму и на Донбассе.

Ранее Вести-ua.net писали,

Увага! Нові правила для субсидіянтів, у яких є діти віком від 14 років.

Также Вести-ua.net сообщали, Нужно ли делать тест на антитела к COVID-19 – ответ Минздрава.

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *